Tuesday, 31 January 2017

Tentang ibumudagojes ๐Ÿ˜Š

Assalamualaikum semuaa,

Harini ibumudagojes nak korang² yang baca blog ibu , set minda korang kita ni ibu gojes.  Insyaallah bilaa sebut hari² gojes kitaa hari² uolls. ๐Ÿ˜

Okay,  harini ibu nak kenalkan diri, nama ibu puan elin.  Anak kepada 2 orang,  dua² boy tau. Ibu kawin bebetui lepas spm,  ape?  Gatal?  Ade laaa sikit.  Hihi.  Kalau xkawin lagi laaa bnyak gatalnye. Merinyamnyee.



Ibu dpt ank first umur ibu 18tahun . Bayangkan mase tu,  bak kate orang kunci masa remaja time tu,  tapi ibu dah ade anak sorg. Menyesal?  Xmenyesal laaa,  sebab ank sendiri pembawa rezeki kepada ibu tau.pastu dlm mase 4tahun ibu pregnant ank kedua ibu. Lahir mase umur ibu 22tahun . Sekarang umur ibu 23tahun , amacam?  Mudaa x ibu?  Hihi

Setiap orang mesti ade impian kann?  Impian ibu semuaanya untuk anak² ibu ni.so , ibu kene bantu ahli keluarga ibu untuk membesarkan anak² ibu yang cecomel ni.Haaaa bilaaa dah jadi ibu diusia mudaa ni,  fikiran pun jadi matang tau.

Lepas bersalin ank kedua,  ibu mempunyai masalah lupaa yg teruk.hihi , pernah terdengar makcik² kat kampung ni kabo
'aok ank dua boy maknanye dah 4 urat putuih' . Haha,  mungkin kot.

Kenape yee lepas bersalin kitaa jadi pelupaa?  Nak tau ke?  Syhhhh..  Bersabar...  Bersambung dibahagian seterusnyaa,  tunggu tauu.



1 comment: