Wednesday, 1 February 2017

Mudahnya daftar ahli shaklee

Assalamualaikum semua, 

Okay semuaa,  harini ibu nak ceter sikit cara yang mudah untuk daftar ahli shaklee tau. Seronok tau bilaa dah jadi ahli shaklee ni,  dapat jadi perunding kesihatan dalam family tau.ibu seronok bilaa dapat share serba sedikit pasal kesihatan gan family  πŸ˜Š

Ehhh panjang pulak intro ibu ni,  okay macamni bilaaa kitaa dah jadi ahli shaklee , kitaa dapat macam² benefit tau.  Nanti ibu ceter kebaikan menjadi ahli shaklee.  Haaaa excited x nak tau?  Jap lagi ibu ceter benefitnyeee yeew. 

Sekarang ibu nak share, korang nak jadi ahli shaklee kan?  Haaaa korang perlu keluarkan modal sebanyak RM79 (RM10 tu kos penghataran). Apa yang kita dapat jika bayar yuran pendaftaran ni ye?  Hokayy mestilaaa kitaa dapat kit bag yang dalam kit bag ade buku produk dan manfaat kelebihan ahli shaklee. Pasni boleh korang merase jadi pakar perunding kesihatan keluarga uolls  πŸ˜

Okayy,  korang boleh ikut step ni if korang nak join ahli shaklee ye :

1) daftar keahlian di web rasmi shaklee, lepastu shaklee akan contact bilaa pendaftaran dilakukan lepas korang lengkapkan borang keahlian shaklee.
2)boleh whatsapp ibu di 0139449174 dan taip nak join ahli.
3)boleh direct call ibu 0139449174 untuk temujanji dengan agent sah shaklee yang berdekatan gan korang 

Jika korang ade kesedaran betapa pentingnya kesihatan,  korang mesti pilih apa yang terbaik untuk kesihatan korang sebab dengan badan sihat korang boleh lakukan apa yang korang lakukan dalam hidup korang.  Korang rase kesihatan tu penting x?  Cer pikir jap . πŸ˜ƒ 

Dah habis pikir apa yang terbaik?  Untuk keterangan lanjut boleh call / whatsapp ke talian 0139449174 . Ibu sedia bantu apa yang patut ibu bantu 😊

Boleh jugaaa add fb ibu yee 



No comments:

Post a Comment