Wednesday, 1 February 2017

Apa yang best bilaa jadi ahli shaklee?

Hai sayang² ibu semuaaa,  sesambil hakak tengah goreng cekodok malas ibu ni, ibu nak share sikit ape yang besnye jadi ahli shaklee ni?

Opcoz laaa best tau,  mcm² ibu dapat tau.Sepanjang ibu jadi ahli shaklee ni,  ramai yg baru try satu produk tapi dah tanye² kat ibu nk jadi ahli bawah ibu ni tau. Wehhhh typing ngat,  ibu lupaaa ke cekodok ibu atas dapur tu 😊 agak garing laaaa sikit.  Tapi gigi ibu banyak lagii  πŸ˜.

Okayy,  meh sambung balik yee.  Korang nak tau x kenape ibu pilih shaklee?  Shaklee ni makanan nombor 1 didunia yang terbukti keberkesanannye.nanti ibu ceter produk ape paling ibu paling suka yee.

Sekarang ibu nak cete kelebihan jadi ahli shaklee dengan ibu ni. Boleh tengok kat bawah ni yee.

*harga ahli : diskaun produk diaa memang berbaloi² tau dari 15% hingga 30%



*promosi ahli : setiap bulan tau ade je promosi produk diaa,  ibu sukaa sangat tau 😊

            πŸ‘‰ni promosi bulan ni tau,  bulan
                 depan hok lainn pulok tau.

*peluang perniagaan : bila daftar gan ibu bolehlaa if nak tambah pendapatan tau.macamane ? Haaaa kene laaa daftar dulu yee gan ibugojes πŸ˜‰

*online shopping access : ibu ni jauh dari branch shaklee,  so ibu akan onlinr shopping aje,  jimat duit minyak tau uolls.bayangkan kalau kitaa yg beranak pinak ni keluar bawak ank² keluar semata² nak beli satu set SAHAJA shaklee.  Macam bertambah je lagi modal keluarnyaa  πŸ˜…

*nutrion consultation
*support group
*check kesihatan 4 free untuk korangg semua.

So,  marilaaa reramai join ahli shaklee dengan ibu.tapi macamane ye?  Hmmm mcmane ? Bila korg dah bace  apa yang best jadi ahli shaklee?   Korang boleh contact ibu , whatsapp,  call untuk temujanji ditalian 0139449174. Jangan risau,  ibu xmakan orang.ibu makan shaklee je  πŸ™Š






3 comments:

  1. Bentong area mane ye..Ade set shaklee utk ibu mengandung?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, hai sis. Jikaaa ade ape² soalan boleh whatsapp ibu yee. 0139449174

      Delete